Een nieuw zadel voor uw fiets?

Published on 2018-05-28

Er zijn 3 contactpunten tussen de fietser en de fiets: pedalen, stuur en het zadel. Dit laatste is zonder twijfel het belangrijkste element voor optimaal comfort tijdens het rijden. Een aangepast zadel (soepelheid van de voering, breedte, discipline,…) is hierbij cruciaal, aangezien deze parameters voor iedereen verschillend zijn. Simpel genoeg op papier, maar hoe ga je te werk om het juiste model te vinden?

Ondanks onze 20 jaar ervaring in de sector moeten we steeds de laatste ontwikkelingen volgen om up-to-date te blijven. De evoluties bij de zadelfabrikanten zijn hier een goed voorbeeld van. We werkten al met tal van zadelmerken, maar PRO heeft recent het meest indruk op ons gemaakt met innoverende producten en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

De online zadelselector van PRO is ons hierbij bijzonder bevallen. Door een aantal precieze vragen te beantwoorden kan u met deze tool het zadel vinden dat het beste bij u past. Vervolgens kan u met de box in onze winkel uw bekkenbreedte meten en zo ontdekken welke de breedte van uw zadel moet zijn: 132, 142 of 152 mm. 

Bovendien geeft PRO u de mogelijkheid om het zadel te testen en binnen de maand om te ruilen voor een ander model als uw eerste keuze niet goed bevalt.

Waar wacht u nog op?

Posted on Nieuws